Onlinekatalogen levererar Er den senaste och mest uppdaterade informationen om Sveriges företag. Vi jobbar för att våra kunder inte bara ska synas på ett bra sätt hos oss utan även på alla andra stora sökmotorer. Vi jobbar för att våra kunder ska bli lättillgängliga på sina varumärken, produkter och tjänster. Söker du efter något så ska du få en lättöverskådlig bild över vilka företag som kan leverera det till dig.

Hur fungerar sökningen?
När du söker på Onlinekatalogen.se så får du förslag med de mest relevanta resultaten direkt medan du skriver. Dessa är uppdelade i 3 kategorier: Företag, Städer och Nyckelord. Du kan välja att klicka vidare på ett av dessa förslag eller fortsätta din sökning.

En viktig del av vår sökning är att du kan använda kombinationssökningar när du söker, till exempel kan du skriva: ”tandläkare i Stockholm” och då få fram resultat baserat på tandläkare och Stockholm.

Våra kunder får mer än bara ett register
Profilering av ditt företag hos onlinekatalogen.se innebär att synas bättre på nätet och inte bara hos oss. Hos oss lägger du upp information som är relevant för just Ditt företag och kontaktuppgifter som gör det enkelt att komma i kontakt med Er. Som kund får du:

  • Lägga in valfria sökord och sökfraser som passar in på ditt företag, allt för bättre och mer relevant placering bland resultaten.
  • Hjälp med att alla Era sökord ska komma högt upp i alla sökmotorers listningar.
  • Råd och hjälp i frågor angående internetmarknadsföring från våra experter.

Kontakta oss idag för mer information eller för att bli kund!